Tarotconsult.nl

Tarot Kaartlegging 


Enkele reacties na een kaartlezing tijdens een vriendinnenmiddag op locatie

'Een middag met ongeloof, verbazing, saamhorigheid, verdieping, maar vooral gezelligheid. Zo nuchter als ik ben, sommige dingen zijn gewoon niet te bevatten. Dankjewel Annebeth, voor deze bijzondere, mooie middag.'

'Een prikkelende, boostgevende middag.'

'Als je zelf het antwoord niet hebt, zal Annebeth je d.m.v. de kaarten doen beseffen, hoe groot de kracht van energie is.'

'Annebeth zorgt ervoor dat ze het onbewuste, bewust maakt en leert je weer vertrouwen op je eigen wijsheid. Noem het een onderhoudsbeurt voor de ziel.'

'Zo ongelovig en sceptisch als ik eerst was, zo overtuigd ben ik nu! Annebeth heeft iets heel bijzonders.'

'Annebeth heeft ons tijdens onze vriendinnenmiddag allemaal weten te raken en dat vind ik knap. Een tovenares met beide benen op de grond.'

Reacties n.a.v. een vriendinnenavond ter gelegenheid van het 18-jarige verjaardagsfeestje van één van de meiden

'Dit was de 1e keer dat ik naar een medium ben geweest. Het was superbijzonder en het is mij zeker bijgebleven. Ik merk dat ik er ook echt een terugkoppeling uit haal. Echt een aanrader, ik kom zeker nog eens bij je langs.'

Isa

'Het was een supermooie en bijzondere ervaring. Net dat steuntje in de rug, heel fijn! Ook heel leuk om het in groepsverband te doen, zo leer je elkaar nog beter kennen.'

Carmen

Reacties n.a.v. tarotlezing aan huis voor twee vriendinnen

'Het was een bijzondere middag, waarbij ik ook sterk voelde, dat je zaken weet, die belangrijk zijn voor diegene op dat moment. Heel bijzonder en de moeite waard.'

I.B., Apeldoorn

'Ik kan terugkijken op een hele fijne middag met een mooie kaartegging voor mij en mijn vriendin. Je hebt op een professionele en lefdevolle manier m.b.v. de kaarten een aantal belangrijke vragen voor mij beantwoord.'

Marja Bosch, Apeldoorn


Contact